Ajankohtaista

27.5.2022

Hyvinvointialueen strategiatyö etenee aikataulussa

Kymenlaakson hyvinvointialueen strategiatyö on käynnistynyt kevään 2022 aikana ja sen on määrä valmistua saman vuoden kesänä.

Hyvinvointialuestrategiassa linjataan muun muassa hyvinvointialueen visio, missio ja arvot sekä tavoitteet, joiden mukaisesti hyvinvointialueen toimintaa johdetaan. Hyvinvointialuestrategian osaksi laaditaan sosiaali- ja terveydenhuollon...


25.5.2022

Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajan jatkohaun hakijoista kutsutaan kuusi haastatteluun

Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajahaussa toteutettiin jatkohaku 6.–22.5.2022. Tällöin hakemuksensa jätti 11 hakijaa ja heistä kuusi on kutsuttu haastatteluihin.

Maanantaina 30.5. pidettäviin haastatteluihin on kutsuttu seuraavat henkilöt:

Hagman HarriKiviniemi AnteroKomulainen MikkoPuukari SamiTollet JanUlander Veli-Matti

Aiemmin hakeneet ja huhtikuun...


24.5.2022

Kirjastokeskiviikko – kirjastojen ja kotihoidon yhteinen toimintamalli tuo lukuiloa kotihoidon asiakkaille

Kouvolan ja Haminan kirjastot sekä Kymsoten kotihoito ovat yhdessä alkuvuoden aikana kehittäneet Kirjastokeskiviikko-toimintamallia. Toimintamallin pilotointi käynnistyi toukokuussa ja jatkuu marraskuun loppuun saakka.

Idea syntyi Kymenlaakson ikääntyneiden kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa laadittaessa. Kirjastokeskiviikon ideassa yhdistyvät Kymsoten kotihoidon käytössä...


23.5.2022

Aluehallitus käsitteli 23.5. henkilöstöorganisaation tulosalueita ja toimialajohtajien virkojen perustamista

Aluehallitus kokoontui 23.5. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa hallintosääntöä, henkilöstöorganisaation tulosalueita, hyvinvointialueen johtavien viranhaltijoiden valintaprosessia sekä toimialajohtajien virkojen perustamista ja niiden kelpoisuusehtoja. Lisäksi aluehallitus käsitteli Kymenlaakson hyvinvointialueen, Kymsoten ja Kouvolan kaupungin yhteisen kirjelmän päivystyksen...


23.5.2022

Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajaksi 11 hakijaa jatkohaussa

Päivitetty 24.5. klo 14.30: Päivitetty otsikossa ja tekstissä tietoa hakijoiden määrästä jatkohaussa ja lisätty Harri Markkula hakijalistaan.

Kymenlaakson hyvinvointialueelle haettiin 6.–22.5.2022 jatkohaussa hyvinvointialuejohtajaa. Hakemuksia tuli 11. Aiemmin hakeneet on huomioitu automaattisesti jatkohaussa.

Hyvinvointialuejohtajaksi jatkohaussa ovat...


20.5.2022

Yhteinen tahtotila: Kymenlaaksossa tulee turvata vahvat päivystyspalvelut

Kymenlaakson hyvinvointialue, Kymsote ja Kouvolan kaupunki haluavat turvata vahvat päivystyspalvelut koko maakunnassa. Käytännössä yhteinen tavoite on, että tulevaisuudessa Kymenlaakson keskussairaala on laajan ympärivuorokautisen päivystyksen sairaala ja Kouvolassa on ympärivuorokautinen yleis- ja akuuttilääketieteen päivystys myös nyt voimassa olevan poikkeusluvan...


20.5.2022

Aluehallituksessa 23.5. käsiteltäviä asioita

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu maanantaina 23.5. Kokouksen asioina ovat muun muassa hallintosäännön täydentäminen, hyvinvointialueen organisaation tulosalueet, hyvinvointialueen johtavien viranhaltijoiden valintaprosessi ja toimialajohtajien virkojen perustaminen ja niiden kelpoisuusehdot.

Hallintosääntöön valmistellut täydennykset...


13.5.2022

Aluevaltuutetut tutustuivat hyvinvointialueen palvelujen kehittämistyöhön

Toukokuun ensimmäisellä viikolla Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuutetuille järjestettiin tutustumispäivä hyvinvointialueen tulevien palvelujen kehittämistyöhön. Lisäksi päivän aikana kuultiin hyvinvointialueen valmistelutilannetta ja ajankohtaiset kuulumiset nykyisten toimijoiden, eli Kymsoten ja Kympen palvelujohdolta.

Valtuutetut tutustuivat päivän aikana...