Siirry sisältöön

Mielialaryhmiä järjestetään keväällä Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa ja Miehikkälä-Virolahti-alueella. Ryhmien kautta halutaan tarjota apua mahdollisimman varhain niille henkilöille, joilla on mieliala- tai masennusoireilua ja jotka kokevat tarvitsevansa siihen tukea. Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia osallistuaksesi ryhmään.

Ryhmätoiminnassa on mukana ammattilaisia sekä kokemusasiantuntijoita. Ryhmään otetaan 8 asiakasta ja ryhmä kokoontuu kuusi kertaa viikon välein. Kuuden kerran jälkeen asiakkaiden on mahdollisuus jatkaa kokemusasiantuntijoiden ohjaamassa ryhmässä neljän kerran ajan. Kokemusasiantuntijoiden ryhmä käynnistyy heti mielialaryhmän päättymisen jälkeen seuraavalla viikolla.

Ryhmäkertojen pohjana käytetään Mielenterveystalon kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuvaa hoito-ohjelmaa.

Ryhmätoiminta on osa ennaltaehkäisevien palveluiden kehittämistä ja sillä pyritään vaikuttamaan varhaiseen avun ja tuen saantiin.

Ryhmä on maksuton.

Ennen ryhmän alkua ohjaaja haastattelee ja on yhteydessä ryhmän osallistujiin.

Ryhmien aikataulu keväällä 2023

Ryhmä toteutetaan Kotkassa maanantaisin, Kouvolassa tiistaisin, Haminassa ja Miehikkälä-Virolahti-alueella keskiviikkoisin klo 13-15.

Ilmoittaudu ryhmään

Ohje sähköiseen ilmoittautumiseen

Kirjaudu hyvinvointialueen Asiointipalveluun(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Asiointipalvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Siirry Asiointipalvelussa Ajanvarauksiin ja jatka palveluun. Siirry varaamaan aikoja. Mielialaryhmä löytyy Mielenterveys- ja päihdepalvelujen ryhmätoiminnan alta.

Lisätietoa ryhmästä:

Mia Karkimo

Mielenterveys- ja päihdehoitaja, Hamina

Soittoaika arkisin klo 12-12.30

040 194 3073 

Minna Nietula

Mielenterveys- ja päihdehoitaja, Kotka

Soittoaika arkisin klo 12-12.30

044 702 6854

Marja Hongisto

Mielenterveys- ja päihdehoitaja, Kouvola

Soittoaika arkisin klo 12-12.30

040 064 5127

Marja-Leena Pekkinen

Mielenterveys- ja päihdehoitaja, Miehikkälä-Virolahti

Soittoaika arkisin klo 12-12.30

040 199 1908

Niina Valokorpi-Hirvonen

Projektivastaava

040 620 2966

Takaisin ylös