Uutiset

Tutustu Kymsoten Tulevaisuuden sote-keskukseen – verkkosivut avattu

Sote-uudistuksen tavoitteena on Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus sekä rakenneuudistus -hankkeiden kautta kehittää alueemme palveluita entistä asiakaslähtöisemmiksi, tehokkaammiksi ja vaikuttavammiksi. Tavoitteena on Tulevaisuuden sote-keskus, jossa asiakas saa tarvitsemansa palvelut helposti ja yhdellä kontaktilla.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskukseen, hankkeeseen ja kehittämistyöhön voit tutustua nyt uusilla verkkosivuillamme osoitteessa www.hyvinvointialue.kymenhva.fi

Sivuilla on kerrottu, mistä sote-uudistuksessa on kyse, sekä konkreettisesti myös miten se vaikuttaa alueemme asukkaisiin. Lisäksi kerrotaan Kymsoten kehittämis- ja uudistustyöstä, työn tekijöistä ja tuloksista. Osallistuminen-osiossa kymenlaaksolaiset voivat olla myös itse mukana ja vaikuttaa uudistukseen. Tilaamalla Uutiskirjeen tai kuuntelemalla Hankeradiota saat ajankohtaisia uutisia kehittämisestä ja voit osallistua keskusteluun. Uutisten ja videoidemme avulla voit kurkistaa kehittäjien arkeen.

Klikkaa itsesi verkkosivulle ja tule mukaan tutustumaan Kymenlaakson Tulevaisuuden sote-keskukseen!

Lisätietoja:

Ninni Taavitsainen
Kehittämispäällikkö
puh. 040 146 9323
ninni.taavitsainen(at)kymsote.fi

Milja Helin
Viestinnän kehittämispäällikkö
puh. 040 194 3376
milja.helin(at)kymsote.fi