Uutiset

Mikä ihmeen hyvinvointialue? – Seuraa suoraa verkkolähetystä 16.12. klo 17.30–19

Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelu järjestää asukkaille suunnatun paneelin, jossa keskustellaan tulevasta hyvinvointialueesta ja tulevaisuuden palveluista Kymenlaaksossa. Paneelin tavoitteena on tutustuttaa asukkaat hyvinvointialueeseen ja keskustella asukkaita koskettavista palveluista. Paneeli lähetetään suorana verkkolähetyksenä 16.12.2021 klo 17.30–19 Kymsoten Youtube-kanavalla.

Paneelissa keskustelemassa ovat Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelun muutosjohtaja, edustaja kunnista sekä asiantuntijoita sosiaali- ja terveydenhuollosta ja pelastustoimesta. Katsoja voi osallistua keskusteluun lähettämällä kysymyksiä ja kommentteja viestiseinän kautta verkkolähetyksen aikana. Linkki verkkolähetykseen ja viestiseinälle julkaistaan myöhemmin.

Kysy hyvinvointi-alueesta!

Nyt sinulla on tilaisuus kysyä hyvinvointialueesta ja hyvinvointialueella toteutuvista palveluista. Kysymyksiin vastataan paneelin aikana. Voit jättää oman kysymyksesi klikkaamalla alla olevaa painiketta. Kysymyksiä kerätään 14.12. asti.