Uutiset

Mikä ihmeen hyvinvointialue? -livelähetys, katso suorana 16.12. klo 17.30–19

Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelu järjestää asukkaille suunnatun paneelin, jossa keskustellaan hyvinvointialueesta, aluevaaleista ja tulevaisuuden palveluista Kymenlaaksossa.  Paneelia voi seurata suorana verkkolähetyksenä 16.12.2021 klo 17.30–19 Kymsoten Youtube-kanavalla. Lähetyksen tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

Paneelissa keskustelemassa ovat Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelun muutosjohtaja Lauri Lehto, Kymenlaakson pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Juhani Carlson, vastaava johtava sosiaalityöntekijä Tommi Reiman ja kehittämispäällikkö Ninni Taavitsainen Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluista sekä Kouvolan kaupungin hyvinvointipäällikkö Sanna-Riitta Junnonen. Lisäksi kymenlaaksolaisten asukkaiden näkökulmaa keskusteluun tuo Reeta Halonen Kotkasta. Paneelin juontaa tuottaja Hannu Lehtinen.

Katsoja voi osallistua keskusteluun lähettämällä kysymyksiä ja kommentteja viestiseinän kautta verkkolähetyksen aikana.

Tervetuloa kuulemaan Kymenlaakson hyvinvointialueesta ja kaikkia koskettavista elämän palveluista!