Uutiset

Kymenlaakson hyvinvointialueelle haetaan hyvinvointialuejohtajaa

Kymenlaakson hyvinvointialueelle haetaan hyvinvointialuejohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Hyvinvointialuejohtaja vastaa aluehallituksen alaisten toimialojen toiminnasta sekä johtaa ja kehittää hyvinvointialueen hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa aluehallituksen alaisuudessa. Hyvinvointialueen ja hyvinvointialuejohtajan kesken tehdään hyvinvointialueesta annetussa laissa määritelty johtajasopimus.

Arvostamme vahvaa osaamista talouden, toiminnan ja ihmisten sekä muutoksen johtamisessa. Hyvinvointialuejohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää näkemyksellisyyttä hyvinvointialueen tulevaisuudesta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Hyvinvointialuejohtajan viran kelpoisuusvaatimukset ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta ja näyttöä talouden ja suurten organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön johtamisesta, hyvinvointialueen toimialan ja julkishallinnon tuntemusta sekä suomen kielen erinomainen taito ja tyydyttävä taito ruotsin kielessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti ja hakuaika on 18.3.–10.4.2022.

Katso videolta, millaisista lähtökohdista Kymenlaakson hyvinvointialuetta rakennetaan ja millaista johtajaa haetaan.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisätietoja

Aluehallituksen puheenjohtaja Nina Brask, nina.brask@kotka.fi, puh. 045 275 8773

Muutosjohtaja Lauri Lehto, lauri.lehto@kymsote.fi, puh. 040 489 8652

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 10.4.2022 osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-16832).