Uutiset

Aluehallituksen kokouksessa päätettiin yhteistyötoimikunnan perustamisesta hyvinvointialueelle

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluehallituksen kokouksessa 4.4.2022 asioina olivat hyvinvointialuejohtajan avoimen viran hoitajan varahenkilön valinta, hyvinvointialueen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2021 sekä taloushallinnon palveluntuottajan valinta. Lisäksi kokouksessa päätettiin yhteistyötoimikunnan perustamisesta hyvinvointialueelle.

Yhteistoiminta Kymenlaakson hyvinvointialueella

Hyvinvointialueelle perustetaan vuoden 2022 loppuun asti yhteistoimielimenä toimiva yhteistyötoimikunta. Toimikunnassa työnantajia edustaa hyvinvointialuejohtaja, Kymsotesta henkilöstöjohtaja, työsuojelupäällikkö, johtajaylilääkäri, johtajaylihoitaja, psykososiaalisten ja kehityksellisten palvelujen sekä koti-, asumis- ja hoivapalvelujen johtajat sekä Kympen pelastusjohtaja. Toimikunnan sihteerinä toimii palvelussuhdepäällikkö.

Henkilöstöryhmien osalta yhteistyötoimikunnassa henkilöstön edustajat muodostuvat siten, että jokaisella pääsopijajärjestöllä (Sote Ry, Julkisen alan unioni ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö) on kaksi edustajaa ja näiden varaedustajat. Lisäksi toimikunnassa on pelastuslaitoksen edustaja ja varaedustaja.

Aluehallitus pyytää pääsopijajärjestöjä ilmoittamaan edustajat 11.4.2022 mennessä osoitteeseen kirjaamo@kymsote.fi.

Seuraava kokous

Aluehallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 25.4.2022 klo 9.