Uutiset

Odotushuone-podcast tutustuttaa kuulijan Kymenlaakson hyvinvointialueeseen

Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelua voi seurata nyt myös podcastin muodossa. Muutosjohtaja Lauri Lehdon vetämä podcast tutustuttaa kuulijat hyvinvointialueuudistukseen monipuolisesti ja rohkeasti visioiden. Podcastissa vierailevat eri asiantuntijat vaihtavat ajatuksia ja tuovat omia näkökulmia jaksojen aiheisiin.

– Podcastin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ja muutoksen ymmärtämistä suurelle yleisölle. Hyvinvointialue vaikuttaa meihin kaikkiin, sillä kyseessä on jokaisen elämää koskettavat tärkeät palvelut, Lehto kertoo.

– Podcastin nimi Odotushuone kuvaa tämänhetkistä välitilaa, jossa hyvinvointialuetta valmistellaan ja suuri yleisö ikään kuin odottaa hyvinvointialueen ovien avautumista vuonna 2023, Lehto kuvaa.

Ensimmäinen jakso kuunneltavissa nyt

Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa 29.4. Jaksossa Lehdon vieraina ovat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajat Jouko Leppänen ja Nina Brask. Jaksossa keskustellaan hyvinvointialueen päätöksenteosta sekä siitä, millainen Kymenlaakson aluehallinto on.

Odotushuone-podcastia voi kuunnella yleisimmillä kuuntelualustoilla Spotifyssa sekä Applen ja Googlen alustoilla.

Jakso 1: Hyvinvointialueen hallinto – uusi päätöksenteon taso

Linkki podcastin tekstivastineeseen: Hyvinvointialueen hallinto – uusi päätöksenteon taso

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.