Uutiset

Aluevaltuusto kokoontuu 6.5. käsittelemään hyvinvointialuejohtajan viranhaun jatkamista

Aluehallitus päätti 2.5. kokouksessaan esittää aluevaltuustolle hyvinvointialuejohtajan viran hakuajan jatkamista. Täten aluevaltuusto kutsuttiin koolle ylimääräiseen kokoukseen perjantaina 6.5. klo 15 käsittelemään asiaa. Kymenlaaksolaiset voivat seurata kokousta suorana Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Aluehallitus ehdottaa, että hyvinvointialuejohtajan viranhakua jatketaan 6.–22.5.2022. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatkohaussa. Perusteluna jatkohaulle esitetään, että viran merkittävyyteen nähden hakijoita ei ole riittävästi.

Seuraa kokousta

Aluevaltuuston kokoukset ovat julkisia. Valtuusto kokoontuu Kotkassa osoitteessa Takojantie 1. Kokousta voi seurata myös suorana hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.