Uutiset

Aluehallitus käsittelee 13.6. hyvinvointialuejohtajan valintatilannetta ja toimialajohtajavirkojen täyttämistä

Aluehallitus kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen maanantaina 13.6. Kouvolassa. Kokouksen asioina ovat hyvinvointialuejohtajan hakutilanne ja toimialajohtajavirkojen täyttäminen.

Hyvinvointialuejohtajan viran hakutilanne

Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajahaussa arviointeihin etenivät Harri Hagman, Annikki Niiranen ja Sami Puukari. Aluehallitus saa selvityksen johtaja-arvioinnin tuloksista kokouksessa.

Aluevaltuutetut tapaavat hyvinvointialuejohtajahaussa edenneet haastattelutilaisuudessa keskiviikkona 15.6.

Aluehallitus esittää aluevaltuustolle, että se suorittaa hyvinvointialuejohtajan virkavaalin ja valitsee hyvinvointialuejohtajan. Aluevaltuuston on määrä valita hyvinvointialuejohtaja 22.6.

Toimialajohtajien virkavalinnat

Aluehallitus perusti 23.5. kokouksessaan toimialajohtajien virat, jotka ovat johtajaylilääkäri, sosiaalipalvelujohtaja ja pelastusjohtaja. Virkoihin haettiin liikkeen luovutuksen periaattein sisäisessä haussa ajalla 24.5–7.6. Hyvinvointialuejohtajan virkaa lukuun ottamatta valinnat tehdään hyvinvointialueelle siirtyvästä henkilöstöstä sisäisen ilmoittautumismenettelyn perusteella.

Aluehallitus käsittelee kokouksessaan toimialajohtajien virkojen täyttämiset. Aluehallitukselle ehdotetaan, että pelastusjohtajaksi valitaan Juhani Carlson (pelastusjohtaja, Kympe) ja sosiaalipalvelujohtajaksi Anu Salonen (palvelujohtaja, Kymsote). Johtajaylilääkärin virkaan ilmoittautuivat Kymsoten johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa ja vastuuylilääkäri Ari Ronkainen. Heidät haastatellaan perjantaina 10.6. ja valintaehdotus esitellään haastattelujen jälkeen.