Uutiset

Hyvinvointialuejohtajan virkavaali suoritetaan aluevaltuustossa 22.6.

Aluehallitus kokoontui maanantaina 13.6. käsittelemään hyvinvointialuejohtajan hakutilannetta ja toimialajohtajien valintaa.

Kärkiehdokkaat hyvinvointialuejohtajaksi ovat Hagman, Niiranen ja Puukari

Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajahaussa arviointeihin etenivät Harri Hagman, Annikki Niiranen ja Sami Puukari. Ennen hyvinvointialuejohtajan valintaa aluevaltuutetut tapaavat edellä mainitut kärkiehdokkaat haastattelutilaisuudessa keskiviikkona 15.6.

Aluehallitus esitti, että hyvinvointialuejohtaja valitaan virkavaalilla aluevaltuuston kokouksessa keskiviikkona 22.6.

Aluehallitus täytti toimialajohtajien virat

Toimialajohtajien virkoihin haettiin sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä. Johtajaylilääkärin virkaan valittiin Marja-Liisa Mäntymaa, sosiaalipalvelujohtajan virkaan Anu Salonen ja pelastusjohtajan virkaan Juhani Carlson.