Uutiset

Aluehallituksessa 5.9. esillä hyvinvointialuestrategia ja vuoden 2023 talousarviokehys

Aluehallitus kokoontui 5.9. Kouvolassa. Kokouksen asioina olivat muun muassa hyvinvointialue- ja palvelustrategia ja vuoden 2023 talousarviokehys. Lisäksi aluehallitus päätti esittää aluevaltuustolle hyväksyttäväksi henkilöstön siirtosuunnitelman sekä hyväksyi työterveyshuollon kilpailutuksen käynnistämisen.

Hyvinvointialuestrategia ja palvelustrategia etenevät aluevaltuustoon

Hyvinvointialuestrategian ja palvelustrategian valmistelua on jatkettu kesän ajan. Aluehallitus käsitteli kokouksessaan strategioihin tehdyt muutokset ja päätti esittää strategioiden hyväksymistä aluevaltuustolle.

Talousarviokehys vuodelle 2023 hyväksyttiin

Aluehallitus kuuli talousarviokehyksen valmistelun tilannekatsauksen ja hyväksyi talousarviokehyksen laadintaohjeineen virkamiesvalmistelun pohjaksi vuodelle 2023. Virkamiesvalmistelun edetessä asiasta järjestetään iltakoulutilaisuuksia.