Uutiset

Aluevaltuusto käsittelee 27.9. hyvinvointialuestrategiaa ja palvelustrategiaa

Aluevaltuusto kokoontuu Kotkan kaupungintalolla 27.9. klo 17. Asioina ovat muun muassa hyvinvointialuestrategian ja palvelustrategian hyväksyminen ja hyvinvointialuejohtajan johtajasopimus. Kymenlaaksolaiset voivat seurata kokousta suorana Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Hyvinvointialuestrategian ja palvelustrategian hyväksyminen

Hyvinvointialuestrategian ja palvelustrategian valmistelua on jatkettu kesän ajan. Aluehallitus käsitteli 5.9. strategioihin tehdyt muutokset. Aluehallitus esittää aluevaltuustolle Kymenlaakson hyvinvointialuestrategian ja palvelustrategian hyväksymistä.

Seuraa kokousta

Aluevaltuuston kokoukset ovat julkisia. Kokousta voi seurata suorana hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.