Uutiset

Aluehallitus hyväksyi Ratamokeskuksen päivystyksen jatkoluvan hakemisen

Aluehallitus kokoontui maanantaina 10.10. Virolahdella. Kokouksessa oli esillä muun muassa Ratamokeskuksen päivystyksen jatkolupahakemus ja hyvinvointialueen brändi, nimi ja visuaalinen ilme.

Ratamokeskuksen päivystyksen jatkolupahakemus

Aluehallitus hyväksyi ehdotuksen, jonka mukaan vt. hyvinvointialuejohtaja valtuutetaan pyytämään päivystyksen jatkolupahakemusta varten tarvittava HUS-yhtymän lausunto ja anomaan sosiaali- ja terveysministeriöltä ympärivuorokautisen akuuttilääketieteen ja perusterveydenhuollon päivystyksen poikkeusluvan jatkumista toistaiseksi 31.12.2024 jälkeen.

Hyvinvointialueen nimi ja brändi hyväksyttiin

Aluehallitus päätti, että Kymenlaakson hyvinvointialueesta käytetään nimeä Kymenlaakson hyvinvointialue ja ruotsiksi Kymmenedalens välfärdsområde. Kymenlaakson pelastuslaitoksesta käytetään nimeä Kymenlaakson pelastuslaitos. Lisäksi aluehallitus hyväksyi hyvinvointialueen brändin ja visuaalisen ilmeen.