Uutiset

Aluevaltuusto kokoontuu 8.11. klo 17

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu Kouvolan kaupungintalon valtuustosalissa tiistaina 8.11. klo 17. Aluevaltuustossa on esillä muun muassa Maakuntien tilakeskus oy:n omistuspohja. Kymenlaaksolaiset voivat seurata kokousta suorana Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Maakuntien tilakeskus Oy:n omistuspohja

Valtio on osoittanut osaamiskeskustehtävää hoitavaksi yhtiöksi Maakuntien tilakeskus Oy:n. Aluehallitus esittää aluevaltuustolle, että aluevaltuusto hyväksyy ja sitoutuu vastaanottamaan vastikkeetta luovutettavat osakkeet, hyväksyy Maakuntien tilakeskus Oy:n osakassopimuksen ja yhtiöjärjestyksen sekä valtuuttaa vt. hyvinvointialuejohtajan allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat.

Seuraa kokousta

Aluevaltuuston kokoukset ovat julkisia. Kokousta voi seurata suorana hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.