Uutiset

Aluevaltuusto hyväksyi Maakuntien tilakeskus Oy:n omistuspohjan

Aluevaltuusto kokoontui Kouvolan kaupungintalolla tiistaina 8.11. Kokouksen tallenne on katsottavissa hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Aluevaltuustossa oli esillä Maakuntien tilakeskus Oy, jonka valtio on osoittanut osaamiskeskustehtävää hoitavaksi yhtiöksi. Hyvinvointialueiden ja valtion omistukseen muodostetaan toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskuksena toimiva yhteisesti omistettu osakeyhteisö, jonka tehtävänä on muun muassa ylläpitää hyvinvointialueiden yhteistä tilatietojärjestelmää ja siihen liittyviä palveluja.

Aluevaltuusto hyväksyi ja sitoutui vastaanottamaan vastikkeetta luovutettavat osakkeet, hyväksyi Maakuntien tilakeskus Oy:n osakassopimuksen ja yhtiöjärjestyksen sekä valtuutti vt. hyvinvointialuejohtajan allekirjoittamaan tarvittavat asiakirjat.

Kokouksen tallenne

Aluevaltuuston kokouksen tallenne on katsottavissa hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.