Odotushuone-podcast

Odotushuone-podcast tutustuttaa kuulijan Kymenlaakson hyvinvointialueeseen muutosjohtaja Lauri Lehdon ja vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla. Podcastissa tarkastellaan hyvinvointialueuudistusta monesta eri näkökulmasta ja rohkeasti visioiden. Voit kuunnella podcastia Spotifyssa, Google Podcastissa sekä Apple Podcastissa.

1. jakso: Hyvinvointialueen hallinto – uusi päätöksenteon taso

Tervetuloa kuuntelemaan Odotushuone-podcastia! Ensimmäisessä jaksossa muutosjohtaja Lauri Lehdon vieraina ovat maaliskuussa toimintansa aloittaneiden aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajat Jouko Leppänen ja Nina Brask. Jaksossa keskustellaan hyvinvointialueen päätöksenteosta sekä siitä, millainen Kymenlaakson hyvinvointialueen aluehallinto on. Jakso on äänitetty 12.4.2022.

Linkki podcastin tekstivastineeseen: Hyvinvointialueen hallinto – uusi päätöksenteon taso

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

2. jakso: Kymenlaakson hyvinvointialueesta itäisen Suomen ykkönen

Odotushuone-podcastin toisessa jaksossa keskustellaan hyvinvointialuestrategiasta. Lauri Lehdon vieraina ovat tällä kertaa Verona Consultingin asiantuntijat Petri Leino ja Jarmo Korhonen. Jaksossa pohditaan, mikä tekee hyvinvointialuestrategiasta onnistuneen ja analysoidaan Kymenlaakson hyvinvointialuetta SWOT-analyysin avulla. Jakso on äänitetty 12.4.2022.

Linkki podcastin tekstivastineeseen: Kymenlaakson hyvinvointialueesta itäisen Suomen ykkönen

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.