Siirry sisältöön

Niveloireita voi helpottaa ja ennaltaehkäistä liikkumalla säännöllisesti ja monipuolisesti. Riskitekijöitä pienentämällä voit vähentää kipua ja hidastaa taudin etenemistä, kun hoito aloitetaan riittävän varhaisessa vaiheessa.

Kymenlaakson hyvinvointialueella käynnistetään 4.9. alkaen kuntoutuspalveluihin keskittyvä digihoitopolku nivelrikkoa sairastaville ja niveloireisille. Nivelrikon hoitopolulta saat tietoa ja ohjeita sekä tarvittaessa yhteyden ammattilaiseen omaharjoittelun tueksi. Osallistumalla ja antamalla palautetta autat myös meitä kehittämään uudenlaista toimintamallia, jolla edistetään alueen väestön terveyttä ja hyvinvointia.

Ota yhteyttä ja tule mukaan

Pääset mukaan hoitopolun omahoito-osuuteen 4.9. alkaen KymenHVA asiointi -sovelluksen tai fysioterapian chatin kautta. Voit myös varata soitto- tai vastaanottoajan fysioterapeutille digitaalisen asiointipalvelu Hyviksen kautta.

Lataa KymenHVA asiointi -mobiilisovellus

Sovelluksen käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Fysioterapian chat

Löydät fysioterapian chatin verkkosivuiltamme. Chat avautuu chatbotin kautta verkkosivun oikeasta alalaidasta puhekuplaikonista. Valitse ”Chat-palvelut” ja sen jälkeen ”Fysioterapian chat”.

Kymenlaakson hyvinvointialueen Asiointipalvelu Hyvis

Varaa soitto- tai vastaanottoaika fysioterapeutille digitaalisen asiointipalvelu Hyviksen kautta. Asiointipalvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Takaisin ylös