Siirry sisältöön

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kymenhva.fi ja on laadittu 24.02.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi, jotta Kymenlaakson hyvinvointialueen verkkosivusto täyttäisi saavutettavuuteen liittyvät vaatimukset.

Saavutettavuuden tila

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Verkkosivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Sivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Pyrimme korjaamaan sivustolla olevat saavutettavuuteen liittyvät puutteet mahdollisimman nopeasti puutteiden havaitsemisen jälkeen.

Myöhemmässä vaiheessa verkkosivuston saavutettavuuden arvioi myös ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio. Arviointi tehdään viimeistään 6 kuukauden kuluessa sivuston julkaisusta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Lähetä saavutettavuuspuutteesta sähköpostiviesti Kymenlaakson hyvinvointialueen kirjaamoon.

Kymenlaakson hyvinvointialueen kirjaamo

Kirjaamon asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9–15.

Käynti- ja postiosoite: Keskuskatu 19, 48100 Kotka

kirjaamo@kymenhva.fi

040 6296 630

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero: vaihde 0295 016 000

Tämä verkkosivusto on julkaistu 28.2.2023.

Takaisin ylös