Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueella työskentelee noin 7000 ammattilaista, jotta 160 000 kymenlaaksolaista saavat laadukkaat sosiaali-, terveys-, opiskeluhuollon ja pelastustoimen palvelut.

Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan.

Haluamme, että meidän työyhteisöihin ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Kaikki kuuluvat porukkaan ja ketään ei jätetä yksin. Haluamme Kymenlaakson hyvinvointialueella panostaa kulttuuriin. Meille on tärkeää hyvä tiimihenki ja se, että uudet tulokkaat otetaan avosylin vastaan. Meille on tärkeää, että uusille, sekä vanhoille kollegoille tukea tarjotaan säästelemättä.

Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. Tavoitteenamme on kehittyä, jotta koko työympäristö voi kehittyä. Meidän on mahdollista osallistua alueellisiin ja valtakunnallisiin koulutuksiin, lisäksi käytössämme on verkko-oppimisympäristö Pinja, joka mahdollistaa onnistuneen kasvun. 

Tule kasvamaan yleislääketieteen mestariksi Kymenlaaksoon

Kymenlaakson hyvinvointialueen YLE-Mestarit on kandi- ja YEK-vaiheen lääkäreille suunniteltu oppimispolku. Oppipolulla versoat alasi mestariksi jatkuvan tuen ja myönteisen työyhteisön avulla. Emme odota valmista osaajaa, vaan tuemme yksilöllistä kasvuasi ja vahvistamme ammatillista itsetuntoasi askel askeleelta. Taustalla ohjaa vahva toimintamalli, joka on saanut myös kansallista tunnustusta – olemme siis syystäkin ylpeitä siitä, että voimme kulkea tätä polkua kanssasi rinnakkain.

Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Lääkärit juttelevat keskenään ja hymyilevät

Tietoa Kymenlaakson hyvinvointialueen uudelle työntekijälle

Olemme koonneet hyödyllistä tietoa uusille ammattilaisillemme. Sivulta löytyy tietoa muun muassa työsuhteen käytännöistä, työyhteisöstä, varmennekortista, työhöntulotarkastuksesta ja työterveydestä.

Takaisin ylös