Siirry sisältöön

Matalan kynnyksen päihdetoiminnan ryhmä Matkalla muutokseen kokoontuu keväällä Kouvolassa ja Kotkassa. Ryhmät kokoontuvat kahdesti viikossa neljän viikon ajan. Kevään aikana on tarkoitus pilotoida kolme ryhmää sekä Kouvolassa että Kotkassa. Molempiin ryhmiin otetaan kahdeksan osallistujaa.

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla on halua, tavoitteita ja toiveita saada päihteiden käyttönsä hallintaan. Täysi-ikäisille suunnattu ryhmä on osa perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittyvää matalan kynnyksen toimintaa ja palvelutarjonnan lisäämistä. Ryhmän tavoitteena on lisätä ymmärrystä riippuvuusongelmaan ja siitä toipumiseen. 

Ryhmä on maksuton eikä siihen tarvitse lähetettä. Ryhmään hakeutuvat tavataan kasvotusten tai heidän kanssaan keskustellaan puhelimitse ennen ryhmän alkua.

Ryhmien aikataulu keväällä 2023

Ilmoittaudu ryhmään

Ohje sähköiseen ilmoittautumiseen

Kirjaudu hyvinvointialueen Asiointipalveluun(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Asiointipalvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Siirry Asiointipalvelussa Ajanvarauksiin ja jatka palveluun. Siirry varaamaan aikoja. Ryhmä löytyy Mielenterveys- ja päihdepalvelujen ryhmätoiminnan alta.

Lisätietoja ryhmästä:

Matkalla muutokseen

Ryhmän ohjaajat

matkallamuutokseen@kymenhva.fi

Jaana Kanervo

Projektityöntekijä

Matkalla muutokseen

jaana.kanervo@kymenhva.fi

040 6582 502

Annika Kosonen

Projektityöntekijä

Matkalla muutokseen

annika.kosonen@kymenhva.fi

040 489 8653

Outi Juhola

Matkalla muutokseen

outi.juhola@kymenhva.fi

040 184 3255

Minnamaria Salminen

Matkalla muutokseen

minnamaria.salminen@kymenhva.fi

040 193 1680

Takaisin ylös