Siirry sisältöön

Tukea ehkäisyyn, raskauteen ja pikkulapsivaiheeseen

Neuvolat ovat osa ennaltaehkäiseviä ja terveyttä edistäviä peruspalveluita. Neuvola antaa tukea asiakkailleen raskauden ehkäisyssä, lapsen odotuksen ja synnytyksen aikana sekä pikkulapsivaiheessa. Tavoitteena on tunnistaa terveysriskejä, ennaltaehkäistä sairauksia ja lisätä perheiden hyvinvointia. Neuvolapalvelut ovat asiakkaille maksuttomia.

Neuvoloissamme asioi vuosittain noin 1 000 raskaana olevaa ja noin 10 000 alle kouluikäistä lasta perheineen sekä raskauden ehkäisyä tarvitsevat.

Ota yhteyttä neuvolaan

Neuvolan livechat

Livechatissa voit keskustella reaaliaikaisesti neuvolan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Livechat palvelee maanantaista torstaihin klo 9-14 ja perjantaina klo 9-13.

Siirry neuvolan livechatiin

Asioi sähköisesti asiointipalvelu Hyviksessä

Voit varata, siirtää ja perua vastaanottoaikoja neuvolaan sähköisessä asiointipalvelussa nopeasti ja helposti.

Siirry sähköiseen asiointiin

Ajanvaraus ja asiointi puhelimitse

Ota yhteyttä neuvoloihin (Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä ja Virolahti) puhelimitse arkisin ma-to klo 7-15 ja pe klo 7-13.

Soita 05 220 2100

Voit perua varatun ajan tekstiviestitse. Kirjoita viestiin henkilön ja neuvolan nimi ja varattu aika (pvm, klo ja syntymäaika).

Lähetä viesti 050 9023 825

Pyhtään neuvolapalvelut

Ohjeet neuvolassa asiointiin ja ajanvaraukseen pyhtääläisille tai Pyhtään kunnan terveyspalvelut valinneille löytyvät verkossa osoitteesta www.terveys.pyhtaa.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Kymenlaakson neuvolat ja yhteystiedot

Takaisin ylös