Siirry sisältöön

Tarvikkeita yksilöllisen tarpeen mukaan

Hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen, pitkäaikaiseen ja yli 3 kk kestävään henkilökohtaiseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan ainoastaan kotona asuville tai kotihoitoon rinnastettavan palveluasumisen piirissä oleville henkilöille. Hoidon toteutuksesta ja seurannasta vastaava terveydenhuollon ammattilainen määrittää hoitotarvikkeiden tarpeen ja tekee hoitotarvikelähetteen.

Hoitotarvikkeita ovat esimerkiksi:

Hoitotarvikepalvelun tuotteita annetaan vain asiakas- tai potilaskohtaisen tarpeen mukaan.
Hoitotarvikepalvelun henkilökunnalla on oikeus seurata asiakkaan tuotteiden kulutusta ja oikeaa käyttöä.

Jos pohdit, sopivatko tarpeesi hoitotarvikkeiden saamiseen, voit olla yhteydessä terveysasemaan.

Asiointi hoitotarvikejakelussa

Jos asut Kymenlaaksossa ja sinulla on hoitotarvikelähete, voit hakea hoitotarvikkeita mistä tahansa Kymenlaakson hoitotarvikejakelupisteestä. Hoitotarvikejakelupisteiden tuotevalikoima voi vaihdella paikkakunnittain. Mikäli asioit toisen paikkakunnan hoitotarvikejakelupisteessä, suosittelemme ottamaan pisteeseen etukäteen yhteyttä ja selvittämään, löytyykö tarvitsemaasi tuotetta kyseisestä jakelupisteestä.

Hoitotarvikkeiden tilaaminen

Voit tilata tarvitsemasi hoitotarvikkeet etukäteen puhelimitse tai digitaalisen asiointipalvelun kautta. Digitaalisen asiointipalvelun kautta hoitotarvikkeita voi tilata Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Miehikkälässä ja Virolahdessa tilauksen voi toistaiseksi tehdä vain puhelimitse.

Tilauksen tekeminen digitaalisen asiointipalvelun kautta vaatii vahvan tunnistautumisen palveluun, jotta varmistetaan tietoturvallinen asiointi hoitotarvikejakelussa.

Tilaa hoitotarvikkeet asiointipalvelussa

Kirjautuminen vaatii vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kirjaudu asiointipalveluun

Tilaa hoitotarvikkeet puhelimitse

Haminan ja Kotkan hoitotarvikejakelu

Soita 040 716 9842

Kouvolan hoitotarvikejakelu

Soita 040 488 4242

Miehikkälän ja Virolahden hoitotarvikejakelu

Soita 040 199 1904

Näin täytät tilauslomakkeen asiointipalvelussa

  1. Kirjaudu asiointipalveluun. Kirjautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
  2. Valitse etusivun yläpalkista kohta Aloita asiointi. Sinulle aukeaa Kymenlaakson hyvinvointialueen palvelut. Valitse kohta Hoitotarviketilaus ja sen jälkeen Hoitotarvikkeiden lisätilaus. Valitse toimipiste, johon haluat tilauksen lähettää. Valitse Täytä lomake.
  3. Merkitse tilauslomakkeelle tarvittavat tiedot. Tilauslomakkeelle tulee merkitä tarkasti tilattava tuote, tuotteen REF-numero, tilausmäärä ja tarvittaessa lisätiedot. Saat lomakkeeseen lisää tilausrivejä valitsemalla Lisää rivi. Esitäytöllä voidaan tuoda lomakkeelle aiemman tilauksen tiedot.
  4. Valitse, noudatko tilauksen noutolokerikosta vai jakelupisteestä. Valitse vielä osoite, josta tuotteet noudat. Valitse Jatka, jonka jälkeen pääset tilauksen yhteenvetoon.
  5. Yhteenvedossa voit vielä tarkastaa, että lomakkeella on tarvittavat tiedot. Paina lopuksi Lähetä, niin lomake saapuu ammattilaiselle käsiteltäväksi.

Hoitotarvikejakelupaikat ja yhteystiedot

Takaisin ylös