Siirry sisältöön

Mistä saan apua?

Mikäli oman mielenterveyden tilasi tai päihteiden käyttösi askarruttaa sinua, ota ensin yhteyttä mielenterveys- ja päihdepalveluiden neuvontaan. Tarjoamme apua ja tukea sekä tarvittaessa ohjaamme sinut tilanteeseesi parhaiten sopivan palvelun piiriin.

Ota rohkeasti yhteyttä joko Asiointipalvelussa tai soita asiakasneuvontaamme. Voit tutustua lisäksi sähköiseen Terapianavigaattoriin ennen yhteydenottoa.

Ota yhteyttä

Asioi sähköisesti

Jos oma tilanne askarruttaa, tee mielialan tai alkoholinkäytön itsearviointi ja ota yhteyttä asiakasneuvontaamme Asiointipalvelussa.

Siirry Asiointipalveluun

Ota yhteyttä puhelimitse

Jos olet huolissasi omasta tai läheisesi tilanteesta, voit ottaa yhteyttä puhelimitse (arkisin klo 7-18).

Soita 05 220 2150

Varatun ajan peruminen

Voit peruuttaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasneuvonnan kautta varatun ajan tekstiviestitse. Kirjoita viestiin nimi, syntymäaika sekä varatun ajan ajankohta (pvm + klo). Jos sinulla on jo olemassa oleva hoitosuhde esimerkiksi poliklinikalla, otathan varattuihin aikoihin liittyvissä asioissa suoraan sinua hoitavaan yksikköön.

Lähetä viesti 045 7395 9144

Matalan kynnyksen mieliala- ja päihdetoiminnan ryhmät

Mielialaryhmä on matalan kynnyksen ryhmä heille, joilla on mieliala- tai masennusoireilua.

Matkalla muutokseen on matalan kynnyksen päihdetoiminnan ryhmä.

Tervetuloa käyttämään Terapianavigaattoria

Mikäli tarvitset apua mielenterveyden haasteissa, päihteidenkäytöstä aiheutuvissa ongelmissa tai kaipaisit tukea jaksamiseesi, käy ennen yhteydenottoa täyttämässä Terapianavigaattori.

Terapianavigaattori sujuvoittaa hoidon tarpeen arviointia ja nopeuttaa oikeaan hoitoon tai palveluun pääsyäsi. Terapianavigaattorin täyttäminen vie keskimäärin 20-30 minuuttia, joten varaa itsellesi rauhallinen hetki sen täyttämiseen. Kysymykset kartoittavat oireiden ja ongelmien luonnetta sekä hoitoon liittyviä tarpeita. Terapianavigaattorin täyttäminen on vapaaehtoista.

Takaisin ylös