Siirry sisältöön

Reumatautien tutkimus ja hoito

Reumatologian erikoisalalla tutkitaan, diagnostisoidaan, hoidetaan ja seurataan tulehduksellisia reumatauteja. Hoitoa ja tutkimuksia tehdään reumapoliklinikalla Kouvolassa sekä vuodeosastolla 7A Kymenlaakson keskussairaalassa.

Ratamokeskuksen reumapoliklinikka toimii sisätautien poliklinikan yhteydessä. Poliklinikalle tullaan terveyskeskus-, sairaala-, työterveyslääkärin tai yksityislääkärin lähetteellä. Lähetetietojen perusteella reumatologi päättää vastaanotolle pääsyn kiireellisyyden ja tarvittavat lisätutkimukset. Potilaalle lähetetään vastaanottoaika kirjeitse. Kiireellisissä tapauksissa poliklinikalta voidaan myös soittaa.

Poliklinikka toimii moniammatillisen yhteistyön periaatteella. Ratamokeskuksen hoitokeskuksessa annetaan myös tarvittavia lääkeinfuusioita

Jos epäilet reumaa tai sinulla on reumatautiin viittaavia oireita, muttet ole saanut lähetettä, ota yhteyttä terveysemien ajanvaraukseen.

Asioi sähköisesti

Sähköisessä asiointipalvelussa voit varata ja siirtää useimpia aikoja ja täyttää esitietolomakkeita.

Siirry asiointipalveluun

Ota yhteyttä puhelimitse

Terveysasemien puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 7-20. Voit jättää takaisinsoittopyynnön klo 8-14.

Soita 05 220 2000

Kuulovammaisia palvelemme tekstiviestitse.

Lähetä viesti 050 902 4017

Reuman hoidon toimipisteet ja yhteystiedot

Vastaa kyselyyn ja auta parantamaan hoidon vaikuttavuutta ja laatua

Seuraamme reumatautien hoidon vaikuttavuutta ja laatua kyselyiden avulla. Saat noin viikkoa ennen vastaanottokäyntiä tekstiviestin, jossa pyydetään täyttämään kysely hoitoosi liittyen. Viestin lähettäjänä on Omavointi. Viesti sisältää linkin, joka ohjaa sinut lomakkeelle.

Kyselystä saatavaa tietoa hyödynnetään hoidon vaikuttavuuden ja laadun mittaamisessa, sekä entistä vaikuttavampien hoitojen kehittämisessä ja tutkimustoiminnoissa. Kiitos, että autat meitä kehittämään palvelujamme!

Takaisin ylös