Siirry sisältöön

Kuljetuspalvelut tukevat liikkumisessa

Voit saada vammaispalvelulain mukaisia kuljetuspalveluita, jos sinulla on erityisiä vaikeuksia liikkumisessa, etkä voi käyttää vamman tai sairauden vuoksi julkista joukkoliikennettä.

Jos sinulla on vaikea vamma, saat kuljetuspalvelua työhön ja opiskeluun liittyviin matkoihin. Näiden lisäksi käytössäsi on 18 yhdensuuntaista matkaa, jotka voit käyttää muihin menoihin vapaa-aikana.

Kuljetuspalvelu voidaan myöntää, jos vammasta aiheutuva haitta on pysyvä tai kestää vähintään vuoden.

Kuljetuspalveluhakemus

Kuljetuspalveluhakemuksen voi täyttää joko sähköisesti tai lomakkeen avulla.

Sosiaalihuollon asiakasneuvonta

Jos tarvitset neuvontaa ja ohjausta vammaispalveluista, ota yhteyttä sosiaalihuollon asiakasneuvontaan. Asiakasneuvonnassa on valikko. Valitse numero 3, kun haluat kysyä vammaispalveluista.

Sosiaalihuollon asiakasneuvonnan puhelinpalvelu

Sosiaalihuollon asiakasneuvonnasta saat tietoa sosiaalipalveluista tai apua omaan tai läheisen arjessa selviytymiseen liittyvissä asioissa. Ohjaamme tarvittaessa oikean palvelun piiriin. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9–14. Ajalla 1.–28.7. puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9–12.

Soita 05 220 6000

Sosiaalihuollon asiakasneuvonnan chat

Sosiaalihuollon ammattilaiset vastaavat chatissa ti-to klo 13-15. Chat avautuu sivun alalaidan puhekuplaikonista. Valitse tai etsi ”Chat-palvelut” ja ”Sosiaalihuollon asiakasneuvonnan chat”. Asiointi alkaa ilman tunnistautumista. Tarvittaessa ammattilainen voi pyytää sinua tunnistautumaan mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.

Varaa soittoaika asiointipalvelussa

Voit varata sinulle sopivan soittoajan digitaalisen asiointipalvelun kautta.

Siirry asiointipalveluun
Takaisin ylös