Siirry sisältöön
Kuntoutuksen asiakas

Kaatuminen

Kaatumisen todennäköisyyttä voidaan pienentää, kun tunnistetaan kaatumisen riskitekijät. KaatumisSeulassa selvitetään, mitkä tekijät lisäävät ikääntyneen kaatumisvaaraa ja miten niihin voi vaikuttaa.

Hoitaja ja vanhus lukemassa lehteä Valkealakodissa.

Muisti

Jos unohtelu ja muistihäiriöt toistuvat usein, on syytä selvittää, mistä muistin ongelmat johtuvat. Muistisairauksien tutkimus ja alkuhoito tapahtuu pääosin geriatrisella poliklinikalla.

Apua ja neuvoa ikääntyneille saa sosiaalihuollon asiakasneuvonnasta

Sosiaalihuollon asiakasneuvonnan puhelinpalvelu

Sosiaalihuollon asiakasneuvonnasta saat tietoa sosiaalipalveluista tai apua omaan tai läheisen arjessa selviytymiseen liittyvissä asioissa. Ohjaamme tarvittaessa oikean palvelun piiriin. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9–14. Ajalla 1.–28.7. puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9–12.

Soita 05 220 6000

Sosiaalihuollon asiakasneuvonnan chat

Sosiaalihuollon ammattilaiset vastaavat chatissa ti-to klo 13-15. Chat avautuu sivun alalaidan puhekuplaikonista. Valitse tai etsi ”Chat-palvelut” ja ”Sosiaalihuollon asiakasneuvonnan chat”. Asiointi alkaa ilman tunnistautumista. Tarvittaessa ammattilainen voi pyytää sinua tunnistautumaan mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.

Varaa soittoaika asiointipalvelussa

Voit varata sinulle sopivan soittoajan digitaalisen asiointipalvelun kautta.

Siirry asiointipalveluun
Takaisin ylös