Siirry sisältöön

Kaislakoti tarjoaa vammaisille ja kehitysvammaisille asiakkaille yhteisöllistä asumista. Kaislakodin yhteisöllisessä asumisessa saat ohjausta, tukea sekä tarvittavaa hoitoa ja kodinomaista asumista turvallisessa ympäristössä. Tavoitteenamme on tukea sinua mahdollisimman itsenäiseen asumiseen, ylläpitää toimintakykyäsi sekä omatoimisuuttasi itsemääräämisoikeuttasi kunnioittaen. Saamasi tuki perustuu yksilölliseen tuen tarpeeseesi.

Kaislakodissa saat asua ja elää omassa asunnossasi, turvallisessa ja rauhallisessa asuinyhteisössä. Sinua tuetaan toimimaan mahdollisimman paljon itse niissä asioissa, jotka osaat ja hallitset, mutta tarvittaessa saat avun kaikissa arjen toimissasi. Saat tarvittavan avun esimerkiksi kauppa-asiointiin, raha-asioiden hoitoon ja lääkärikäynteihin. Sinua autetaan ja tuetaan liikkumisessa sekä osallistumisessa esimerkiksi ulkoiluun, tapahtumiin ja harrastuksiin. Kaislakodissa voit harjoitella taitoja, jotka mahdollistavat sinulle vielä itsenäisemmän asumisen myöhemmin tulevaisuudessa. Sinulla saa käydä läheisiä ja ystäviä kylässä ja tuemme sinua yhteyden pitämisessä heihin.

Kaislakoti sijaitsee Kotkansaaren City-kodin yhteydessä, rakennuksen ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti on Kotkankadun puolelta. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä, kävelymatkan päässä ja bussiyhteydet ovat hyvät. Lähikauppa ja pankkiautomaatti sijaitsevat samassa korttelissa. Uimahalli, kulttuuritarjonta sekä liikuntamahdollisuudet ovat saatavillasi. Arto Tolsa-Areenalle pääset helposti seuraamaan jalkapalloa. Sapokan vesipuisto on muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja monet Kotkan puistot tuovat virkistystä sitä halutessasi.

Kaislakodissa asut omassa asunnossasi ja käytössäsi on yhteinen keittiö- ja oleskelutila muiden asukkaiden kanssa. Talossa on sauna ja kuntosali sekä Lime-lounaskahvila.

Kaislakodissa on yhteisöllisen asumisen paikkoja 19 ja henkilökuntaa on paikalla klo 7:00 – 20:00.

Käyntitiedot

Kotkankatu 1
48100 Kotka

Palveluajat

Maanantai–sunnuntai 07:00–21:00

Yhteystiedot

Kaislakoti asumispalveluohjaaja

040 825 5948

Kaislakoti ohjaajat

040 827 9861

Vastuuhenkilö

Anu Suni

Palveluesimies

040 358 1678

Katso myös

Takaisin ylös