Siirry sisältöön

Kotikartanon asumisyksikkö tarjoaa kehitysvammaisille asiakkaille ympärivuorokautista palveluasumista.

Kotikartanon ympärivuorokautiseen palveluasumiseen pääset palvelutarpeen arvioinnin kautta. Ole yhteydessä vammaispalvelujen sosiaalityöntekijään tai sosiaaliohjaajaan.

Kotikartanon ympärivuorokautisessa palveluasumisessa saat ohjausta, tukea ja hoitoa sekä kodinomaista asumista turvallisessa ja kuntoutumista tukevassa ympäristössä. Tavoitteenamme on ylläpitää toimintakykyäsi ja omatoimisuuttasi itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Taitojesi kehittyessä sinun on mahdollisuus edetä myös vähemmän tuettuun asumiseen. Saamasi tuki perustuu yksilölliseen tarpeeseesi.

Kotikartanossa sinulla on oma huone ja kylpyhuone. Asuinyhteisö on turvallinen ja rauhallinen. Oman asunnon lisäksi sinulla on käytössäsi yhteinen olohuone ja keittiö/ruokailutila sekä sauna. Sinua tuetaan toimimaan itsenäisesti kaikessa missä pystyt, mutta tarvittaessa saat avun kaikissa arjen toiminnoissa. Saat apua esimerkiksi kauppa-asiointiin, raha-asioiden hoitoon ja lääkärikäynteihin. Sinua autetaan ja tuetaan liikkumisessa ja osallistumisessa esimerkiksi ulkoiluun, harrastuksiin ja tapahtumiin. Sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita vierailulle Kotikartanoon. Tuemme myös yhteydenpidossa heihin.

Kotikartano sijaitsee Elimäen kirkonkylällä. Lähikauppa, pankki ja bussipysäkki ovat kävelymatkan päässä.

Käyntitiedot

Kartanontie 3
47200 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Kotikartano ohjaajat

040 098 9593

Kotikartano asumispalveluohjaaja

040 489 9476

Vastuuhenkilö

Marika Parkko-Hirvonen

Palveluesimies

040 483 3181

Katso myös

Takaisin ylös