Siirry sisältöön

Kuntorinne A tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, toimintakykyä ja osallisuutta tukevia palveluja pääsääntöisesti kehitysvammaisille henkilöille.

Kuntorinne A:n toiminnassa sinua tuetaan aktiiviseen ja omannäköiseen elämään rajoitteistasi huolimatta. Sinulla on oikeus tulla kuulluksi ja mahdollisuus vaikuttaa omaa elämääsi koskeviin päätöksiin. Kannustamme sinua ilmaisemaan omia mielipiteitäsi sekä tekemään omia, itsenäisiä valintoja eri vaihtoehdoista.

Kuntorinne A:ssa saat asua ja elää omassa asunnossa, turvallisessa ja rauhallisessa asuinyhteisössä. Sinua tuetaan toimimaan mahdollisimman paljon itse niissä asioissa, joita osaat, mutta tarvittaessa saat avun kaikissa arjen toimissasi. Saat tarvittavan avun esimerkiksi kauppa-asiointiin, raha-asioiden hoitoon ja lääkärikäynteihin. Sinua autetaan ja tuetaan liikkumisessa ja osallistumisessa esimerkiksi tapahtumiin ja harrastuksiin. Sinulla saa käydä läheisiä ja ystäviä kylässä, ja tuemme sinua yhteyden pitämisessä heihin.

Kuntorinne A sijaitsee rauhallisen ja metsäisen omakotialueen kupeessa, noin kolmen kilometrin päässä Kuusankosken keskustan palveluista.

Käyntitiedot

Ketunkuja 4
45740 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Kuntorinne A ohjaajat

Yhteydenotot ensisijaisesti tähän numeroon.

040 483 3228

Kuntorinne A ohjaajat

050 310 0364

Vastuuhenkilö

Mira Pesu

Palveluesimies

040 489 8956

Katso myös

Takaisin ylös