Siirry sisältöön

Mäntyläkodin asumisyksikkö tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua sinulle, kun tarvitset jaksottaista ympärivuorokautista apua arkeesi vammasi tai kehitysvammasi vuoksi.

Mäntyläkodin lyhytaikaiseen asumispalveluun pääsy edellyttää:
• asiakkuutta sosiaalitoimen vammaispalveluissa tai omaishoidon palveluissa
• sinulle on tehty palvelutarpeenarviointi
• olet saanut päätöksen ympärivuorokautisen palvelun saamiseksi

Mäntyläkoti sijaitsee Kuusankoskella rivitalomaisessa rakennuksessa, jossa on lähellä hyvät lenkkeilymaastot ja iso aidattu takapiha mahdollistaen turvallisen ulkoilun.

Mäntyläkodissa on yhden hengen huoneita ja yhteensä 19 asiakaspaikkaa. Asut Mäntyläkodin jaksoilla omassa huoneessasi. Mäntyläkodissa ylläpidämme jo olemassa olevaa toimintakykyäsi sekä tuemme sinua itsenäisessä toiminnassasi. Työskentelemme aktiivisesti yhdessä sinun ja läheisesi kanssa sovittujen ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Saat Mäntyläkodin henkilökunnalta vuorokaudenajasta riippumatta hoitoa ja huolenpitoa myös äkilliseen tarpeeseesi .

Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa henkilökuntaa on paikalla kaikkina vuorokauden aikoina ja palveluasuminen sisältää ne palvelut, jotka tukevat sinua arjessasi. Huolehdimme tarvittaessa mm. lääkehoidostasi, arjen toimintojen sujuvuudesta sekä mielekkään vapaa-ajan toteutumisesta.

Voit kysyä lisätietoja palvelustamme omalta sosiaalityöntekijältäsi tai palvelu- /asiakasohjaajaltasi tai voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Käyntitiedot

Mäntymetsänpolku 8
45740 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Mäntyläkoti asumispalveluohjaaja

040 483 3253

Vastuuhenkilö

Sari Hietala

Palveluesimies

040 483 3141

Katso myös

Takaisin ylös