Siirry sisältöön

Maununniityn asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille asiakkaille.

Maununniityn asumisyksikössä saat henkilökunnaltamme yksilöllistä ohjausta, tukea sekä tarvitsemaasi hoitoa ja huolenpitoa vuorokaudenajasta riippumatta. Saamasi ohjaus ja tuki toteutetaan yksilöllisen tarpeesi mukaan. Olet toimintamme keskiössä oman elämäsi asiantuntijana ja tavoitteenamme on, että voit elää kanssamme hyvää sekä omannäköistäsi elämää. Toimintamme perustuu sinun tarpeidesi ja voimavarojesi tunnistamiseen. Tuemme sinua elämään mahdollisimman itsenäisesti ja tekemään elämääsi koskevia itsenäisiä päätöksiä. Tavoitteenamme on tukea sinua elämässäsi ylläpitämällä toimintakykyäsi ja omatoimisuuttasi itsemääräämisoikeuttasi kunnioittaen.

Sinulla on mahdollisuus toisten Maununniityn asukkaiden kanssa suunnitella ja osallistua yhteisömme arkeen sekä kodin ulkopuoliseen toimintaan, kuten harrastuksiin, ulkoiluun sekä kulttuuritapahtumiin. Tuemme sinua tavoitteissasi, niiden ymmärtämisessä sekä toteuttamisessa.

Maununniitty sijaitsee Kuusankosken lähellä kaikkia keskustan palveluja. Tien toisella puolella on iso kauppa ja keskustasta löytyvä kaikki tarvittavat palvelut. Maununniityn ympäristö on helppokulkuista ja lähellä on hyvät ulkoilureitit. Lisäksi Kuusankosken keskustasta on hyvät julkiset kulkuyhteydet esimerkiksi Kouvolaan.

Käyntitiedot

Arvilantie 8
45700 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Maununniitty asumispalveluohjaaja

040 188 2159

Maununniitty sairaanhoitaja

040 489 8806

Maununniitty ohjaajat

040 483 3237

Vastuuhenkilö

Sari Auvinen

Palveluesimies

040 483 3114

Katso myös

Takaisin ylös