Siirry sisältöön

Pihlajiston asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille. Saamasi tuki ja ohjaus toteutetaan yksilöllisen tarpeesi mukaan.

Pihlajiston asumisyksikön ympärivuorokautisessa palveluasumisessa saat yksilöllistä ohjausta, tukea sekä tarvittavaa huolenpitoa ja hoitoa. Olet oman elämäsi asiantuntijana toimintamme keskiössä ja tavoitteenamme on, että voit elää hyvää, omannäköistä elämää yksikössämme. Tuemme sinua itsenäiseen päätöksentekoon elämääsi koskevissa asioissa. Tavoitteenamme on tukea sinua mahdollisimman itsenäiseen asumiseen, ylläpitää toimintakykyäsi sekä omatoimisuuttasi itsemääräämisoikeuttasi kunnioittaen.

Toimintamme perustuu sinun tarpeisiisi ja voimavarojesi tunnistamiseen. Sinulla on mahdollisuus päästä suunnittelemaan ja osallistumaan yhteisömme arjen suunnitteluun sekä kodin ulkopuoliseen toimintaan esimerkiksi harrastuksiin, ulkoiluun, kulttuuriin ym. Tuemme sinua tavoitteissasi ja niiden ymmärtämisessä sekä toteuttamisessa. Sinulla ja sinun läheiselläsi on mahdollisuus osallistua palvelujesi suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin.

Pihlajisto sijaitsee lähellä kaikkia Valkealan keskustan palveluja. Lähellä ovat kaupat, apteekki, uimahalli ja Valkealan urheiluhalli. Pihlajiston ympäristö on helppokulkuista ja lähellä on hyvät ulkoilureitit. Lisäksi täältä on hyvät julkiset kulkuyhteydet esimerkiksi Kouvolaan.

Käyntitiedot

Toikkalantie 3
45370 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Pihlajisto asumispalveluohjaaja

040 630 0230

Pihlajisto sairaanhoitaja

040 610 9118

Pihlajisto ohjaajat

040 489 9357

Vastuuhenkilö

Elina Mikkelä

Palveluesimies

040 488 4027

Katso myös

Takaisin ylös