Siirry sisältöön

Reduttikoti on Haminan keskustan alueella sijaitseva vaikeasti kehitysvammaisille asiakkaille tarkoitettu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jossa on yhdeksän asiakaspaikkaa ja henkilökuntaa ympäri vuorokauden. Reduttikodin ympärivuorokautiseen palveluasumiseen pääset palvelutarpeen arvioinnin kautta.

Reduttikodilla saat yksilöllisten tarpeidesi ja etujesi mukaisesti ohjausta, tukea ja hoitoa sekä kodinomaista asumista turvallisessa ja kuntoutumista tukevassa ympäristössä. Tavoitteenamme on tukea sinua mahdollisimman itsenäiseen asumiseen, ylläpitää toimintakykyäsi sekä omatoimisuuttasi itsemääräämisoikeuttasi kunnioittaen. Saamasi tuki perustuu yksilölliseen tuen tarpeeseesi.

Reduttikodissa saat asua ja elää omassa asunnossasi, turvallisessa ja rauhallisessa asuinyhteisössä. Sinua tuetaan toimimaan mahdollisimman paljon itse niissä asioissa, jotka osaat ja hallitset, mutta tarvittaessa saat avun kaikissa arjen toimissasi. Avustamme sinua ylläpitämään taitoja ja opettelemaan yhdessä uutta toimintakykysi mukaan. Saat Reduttikodin henkilökunnalta tarvitsemasi avun esimerkiksi kauppa-asiointiin, raha-asioiden hoitoon ja lääkärikäynteihin. Sinua autetaan ja tuetaan liikkumisessa ja osallistumisessa esimerkiksi ulkoiluun, tapahtumiin ja harrastuksiin. Sinulla saa käydä läheisiä ja ystäviä kylässä ja tuemme sinua yhteyden pitämisessä heihin. Otamme huomioon sinun mielipiteesi ja mieltymyksesi. Tavoitteenamme on toteuttaa asioita, joita toivot asumiseen, hoitoon tai vapaa-aikaan liittyen. Pyrimme toteutamaan toiveesi toimintakykysi huomioiden.

Reduttikodissa on mukavat ja viihtyisät, asukkaiden yhteiskäytössä olevat oleskelutilat sekä ruokasali. Reduttikodin viihtyisällä piha-alueella on tilava terassi ja talon ympäristössä on helppo liikkua. Reduttikodilla kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet erinomaiset.

Käyntitiedot

Viipurinkatu 5
49400 Hamina

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Reduttikoti ohjaajat

044 223 1689

Vastuuhenkilö

Toni Lankinen

Palveluesimies

040 0778 929

Katso myös

Takaisin ylös