Siirry sisältöön

Saarihovi on kehitysvammaisille asiakkaille tarkoitettu palveluasumisen yksikkö, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Saarihovin ympärivuorokautiseen palveluasumiseen pääset palvelutarpeen arvioinnin kautta. Ole yhteydessä sosiaalihuollon asiakasneuvontaan.

Saarihovin ympärivuorokautisessa palveluasumisessa saat ohjausta, tukea ja hoitoa sekä kodinomaista asumista turvallisessa ja kuntoutumista tukevassa ympäristössä. Tavoitteenamme on tukea sinua toimimaan mahdollisimman omatoimisesti sekä ylläpitää toimintakykyäsi itsemääräämisoikeuttasi kunnioittaen. Saamasi tuki perustuu yksilölliseen tuen tarpeeseesi.

Saarihovissa saat asua ja elää omassa asunnossasi, johon sisältyy myös oma keittiö. Oman asunnon lisäksi sinulla on käytössä asuinyhteisön yhteinen ruokailu- ja oleskelutila sekä viihtyisä piha-alue. Sinua tuetaan toimimaan mahdollisimman paljon itse niissä asioissa, jotka osaat ja hallitset, mutta tarvittaessa saat avun kaikissa arjen toimissasi. Saat tarvittavan avun ja tuen esimerkiksi hygienian hoitoon, kauppa-asiointiin, raha-asioiden hoitoon ja lääkäripalveluihin. Sinua autetaan ja tuetaan liikkumisessa ja osallistumisessa esimerkiksi ulkoiluun, tapahtumiin ja harrastuksiin. Sinulla saa käydä läheisiä ja ystäviä kylässä, ja tuemme sinua yhteyden pitämisessä heihin.

Saarihovi sijaitsee Kotkassa Hovinsaarella. Hovinsaaren K-market ja Bussipysäkki on kävelymatkan päässä. Kotkan keskustaan on yksiköstä noin kaksi kilometriä.

Käyntitiedot

Runeberginkatu 4
48200 Kotka

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Saarihovi ohjaajat

040 481 3981

Vasuuhenkilö

Elina Gummerus

Palveluesimies

Saarihoven ja Toukolantien asumispalveluyksiköt

040 489 8724

Katso myös

Takaisin ylös