Siirry sisältöön

Saarikotka on ikääntyneille kehitysvammaisille asiakkaille tarkoitettu palveluasumisen yksikkö, jossa henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

Saarikotkan ympärivuorokautisessa palveluasumisessa saat asua turvallisessa ja kuntoutumista tukevassa ympäristössä. Saat Saarikotkan henkilökunnalta ohjausta, tukea ja hoitoa tarpeidesi mukaisesti ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on tukea sinua elämään mahdollisimman omannäköistäsi elämää sekä ylläpitää toimintakykyäsi sekä omatoimisuuttasi itsemääräämisoikeuttasi kunnioittaen.

Saarikotkassa saat asua ja elää omassa asunnossasi, turvallisessa ja rauhallisessa asuinyhteisössä. Sinua tuetaan toimimaan mahdollisimman paljon itse niissä asioissa, jotka hallitset, mutta tarvittaessa saat avun kaikissa arjen toimissasi. Saat tarvittavan avun esimerkiksi kauppa-asiointiin, raha-asioiden hoitoon ja lääkärikäynteihin. Sinua autetaan ja tuetaan liikkumisessa ja osallistumisessa esimerkiksi ulkoiluun, tapahtumiin ja harrastuksiin. Sinulla saa käydä läheisiä ja ystäviä kylässä, ja tuemme sinua yhteyden pitämisessä heihin.

Saarikotka sijaitsee Kotkansaaren City-koti-rakennuksen kuudennessa kerroksessa. Kaikki tarvitsemasi palvelut ovat lähellä, kävelymatkan päässä. Lähikauppa ja pankkiautomaatti sijaitsevat samassa korttelissa. Uimahalli, kaupungin liikuntamahdollisuudet sekä kulttuuritarjonta ovat saatavillasi. Arto Tolsa -Areenalle pääset helposti seuraamaan jalkapalloa. Sapokan vesipuisto on muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja monet Kotkan puistot tuovat virkistystä sitä halutessasi.

Saarikotkassa asut omassa asunnossasi ja käytössäsi on yhteinen keittiö- ja oleskelutila muiden asukkaiden kanssa. Talossa on sauna ja kuntosali sekä Lime-lounaskahvila.

Käyntitiedot

Kotkankatu 1
48100 Kotka
Lisätiedot:
Toiminta on rakennuksen 6. kerroksessa

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Saarikotka ohjaajat

040 846 1191

Vastuuhenkilö

Anu Suni

Palveluesimies

040 358 1678

Katso myös

Takaisin ylös