Siirry sisältöön

Toivola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, toimintakykyä ja osallisuutta tukevia palveluja pääsääntöisesti kehitysvammaisille henkilöille.

Toivolan toiminnassa sinua tuetaan ja kannustetaan omatoimisuuteen, ymmärtämään omat tavoitteesi ja ottamaan vastuuta omasta elämästäsi. Tarvittaessa saat tarvitsemaasi apua ympäri vuorokauden kaikissa elämääsi ja terveyteesi liittyvissä asioissa. Toivolassa huomioimme oikeutesi päättää itse asioistasi, saat tehdä valintoja ja vaikuttaa elämääsi koskeviin päätöksiin. Rohkaisemme ja autamme sinua ilmaisemaan mielipiteesi ja saat olla hyväksytysti oma itsesi. Kannustamme sinua osallistumaan yhteiseen toimintaan Toivolassa ja laajemminkin. Mahdollistamme myös yhteydenpitosi ja vierailut läheisten ja ystävien kanssa.

Toivolassa voit omassa asunnossasi elää turvallista, aktiivista ja omannäköistä elämää, jota suunnitellaan yhdessä sinun, läheistesi ja erilaisten ammattilaisten kanssa.

Toivola sijaitsee rauhallisen ja metsäisen omakotialueen kupeessa, noin kolmen kilometrin päässä Kuusankosken keskustan palveluista.

Käyntitiedot

Ketunkuja 1
45740 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Mira Pesu

Palveluesimies

040 489 8956

Toivola asumispalveluohjaaja

040 489 8683

Toivola ohjaajat

040 489 8958

Katso myös

Takaisin ylös