Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluehallitus kokoontuu Kotkassa tiistaina 22.8.2023. Kokouksen asioina ovat muun muassa muutosneuvottelujen käynnistämisen käsittely, vammaisten ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluiden kilpailutuksen käynnistäminen sekä vaikeavammaisten asumispalveluiden hankintapäätös.

Muutosneuvottelujen käynnistäminen Kymenlaakson hyvinvointialueella

Kymenlaakson hyvinvointialueen palvelutoiminnan kehittäminen ja tähän liittyvät muutokset vaativat tehostettua yhteistoimintaa. Aluehallitus käsittelee kokouksessaan mahdollisia muutosneuvotteluita. Yhteistoimintamenettelyllä varmistetaan henkilöstön vaikutusmahdollisuudet yhteistoimintalain piirissä olevissa asioissa.

Aluehallitukselle ehdotetaan, että aluehallitus valtuuttaa hyvinvointialuejohtajan, henkilöstöjohtajan ja kehitysjohtajan valmistelemaan neuvotteluesityksen, käynnistämään yhteistoimintaneuvottelut ja edustamaan työnantajaa yhteistoimintaneuvotteluissa.

Vammaisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluiden kilpailutuksen käynnistäminen

Kymenlaakson hyvinvointialue käynnistää vammaisten asumispalvelujen ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelujen kilpailutuksen.

Aluehallitukselle ehdotetaan, että aluehallitus hyväksyy palvelukuvaukset ja käynnistää hankinnat esitetyn ja hankintamenettelyn kuvauksen mukaisesti.

Hankintapäätös vaikeavammaisten asumispalveluista

Hankinnan kohteena on Kymenlaakson hyvinvointialueen vaikeavammaisten asumispalvelut. Hankintajärjestelmän luokat ovat palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen.

Aluehallitukselle ehdotetaan, että aluehallitus päättää hankkia vaikeavammaisten asumispalvelut ja valita palveluntuottajat esityslistalla esitetyn mukaisesti.

Takaisin ylös