Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluehallitus kokoontui Kouvolassa 14.2. kello 9. Kokouksessa oli esillä Hyvil Oy:n osakkeiden merkitseminen ja nimitykset hyvinvointialueen konserni- ja osakkuusyhtiöiden yhtiökokouksiin.

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n osakkeiden merkitseminen

Aluehallitus esittää aluevaltuustolle, että aluevaltuusto merkitsee Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n osakeannissa 10 kpl yhtiön osakkeita hintaan 2000 euroa/osake.

Lisäksi aluehallitus päätti, että Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n toiminnan käynnistymisestä ja sen tuloksellisuudesta Kymenlaakson hyvinvointialueen kannalta annetaan selvitys aluehallitukselle yhtiön ensimmäisen toimintavuoden perusteella.

Hyvinvointialueen edustajat hyvinvointialueen konserni- ja osakkuusyhtiöiden yhtiökokouksiin ja mahdollisiin nimitystoimikuntiin sekä osakaskokouksiin

Aluehallitus nimesi viranhaltijat yhtiökokousedustajiksi ja mahdollisiin nimitystoimikuntiin sekä osakaskokouksiin edustajiksi vuoden 2023 osalta. Lisäksi aluehallitus antaa evästeet ja valtuuttaa vt. hyvinvointialuejohtajan antamaan ohjeistuksen kokouksiin.

Takaisin ylös