Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluehallitus kokoontui Kotkassa tiistaina 22.8.2023. Kokouksen asioina olivat muun muassa muutosneuvottelujen käynnistäminen, vammaisten ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluiden kilpailutuksen käynnistäminen sekä vaikeavammaisten asumispalveluiden hankintapäätös.

Muutosneuvottelujen käynnistäminen Kymenlaakson hyvinvointialueella

Kymenlaakson hyvinvointialueen palvelutoiminnan kehittäminen ja tähän liittyvät muutokset vaativat tehostettua yhteistoimintaa. Yhteistoimintamenettelyllä varmistetaan henkilöstön vaikutusmahdollisuudet yhteistoimintalain piirissä olevissa asioissa.

Aluehallitus valtuutti hyvinvointialuejohtajan, henkilöstöjohtajan ja kehitysjohtajan valmistelemaan neuvotteluesityksen, käynnistämään yhteistoimintaneuvottelut ja edustamaan työnantajaa yhteistoimintaneuvotteluissa.

Vammaisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluiden kilpailutuksen käynnistäminen

Kymenlaakson hyvinvointialue käynnistää vammaisten asumispalvelujen ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelujen kilpailutuksen.

Aluehallitus hyväksyi palvelukuvaukset ja käynnistää hankinnat esitetyn ja hankintamenettelyn kuvauksen mukaisesti.

Hankintapäätös vaikeavammaisten asumispalveluista

Hankinnan kohteena on Kymenlaakson hyvinvointialueen vaikeavammaisten asumispalvelut. Hankintajärjestelmän luokat ovat palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen.

Aluehallitus päätti hankkia vaikeavammaisten asumispalvelut ja valita palveluntuottajat esityslistalla esitetyn mukaisesti.

Takaisin ylös