Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui Kotkan kaupungintalolla tiistaina 9.4.2024. Kokouksen asioina olivat muun muassa alueellisen hyvinvointikertomuksen vuosiraportti 2023 ja Kymenlaakson hyvinvointialueen investointisuunnitelmat. 

Alueellisen hyvinvointikertomuksen vuosiraportti 2023 

Hyvinvointialue valmistelee valtuustokausittain alueellisen hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman väestön hyvinvoinnista, terveydestä ja niihin vaikuttavista tekijöistä sekä toteutetuista toimenpiteistä yhteistyössä alueen kuntien kanssa. Hyvinvointikertomuksen tavoitteiden toteutumasta on raportoitava vuosittain päätöksenteon yhteydessä. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta on osaltaan hyväksynyt vuosiraportin. 

Aluevaltuusto hyväksyi alueellisen hyvinvointikertomuksen vuosiraportin 2023. 

Kymenlaakson hyvinvointialueen investointisuunnitelma 2023, 2024 ja 2025–2028   

Hyvinvointialue laatii vuosittain investointisuunnitelman seuraavaa tilikautta seuraavien neljän tilikauden aikana aloitettavista hyvinvointialuekonsernin investoinneista ja niiden rahoituksesta. 

Investointisuunnitelmiin esitetään seuraavat muutokset: 

Aluevaltuusto hyväksyi ja antoi ministeriöiden (STM, SM, VM) hyväksyttäväksi vuoden 2023 investointisuunnitelman sitoutuneiden investointien uudet kustannusarviot, vuoden 2024 investointisuunnitelman muutokset ja vuoden 2025–2028 päivitetyn investointisuunnitelman. 

Takaisin ylös