Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui 20.6.2023 Kotkassa. Kokouksen asioina olivat muun muassa tuottavuusohjelma ja osallisuusohjelma.

Aluevaltuuston kokouksen jälkeen aluehallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen, jonka asioina olivat muun muassa konsernipalvelujen toimialajohtajan ja ostopalvelujohtajan virkojen perustaminen.

Kymenlaakson hyvinvointialueen tuottavuusohjelma

Tuottavuusohjelman tavoitteena on valtuuston joulukuussa 2022 hyväksymän taloussuunnitelman mukaisesti saavuttaa tasapainoinen talous vuonna 2025. Ohjelman vuosittainen taloudellinen vaikutus 2023–2025 on sidottu vuosikatteeseen.

Aluevaltuusto hyväksyi Kymenlaakson hyvinvointialueen tuottavuusohjelman vuosille 2023–2025 ja valtuuttaa aluehallituksen päättämään ohjelman mahdollisesta täydentämisestä ja ohjelman toimenpiteistä.

Kymenlaakson hyvinvointialueen osallisuusohjelma

Osallisuusohjelmassa määritellään tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit strategiakaudelle 2023–2025. Ohjelman tavoitteet on laadittu yhdessä osallisuustyöryhmän kanssa selvitystyön materiaalin pohjalta ja ohjelman saavutettavuutta on työstetty yhdessä vaikuttamistoimielinten ja alueen erityisryhmäläisten kanssa.

Aluevaltuusto hyväksyi Kymenlaakson hyvinvointialueen osallisuusohjelman vuosille 2023–2025.

Katso kokouksen tallenne

Aluevaltuuston kokouksen tallenne on katsottavissa hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Takaisin ylös