Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu etäyhteydellä tiistaina 21.3. kello 17. Aluevaltuustossa on esillä muun muassa Hyvil Oy:n osakkeiden merkitseminen. Kymenlaaksolaiset voivat seurata kokousta suorana Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n osakkeiden merkitseminen

Kuntaliiton perustama Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy on sitoutunut suuntaamaan osakeannit hyvinvointialueille, HUS-yhtymälle sekä Helsingin kaupungille yhdessä annissa 1.12.2022–31.3.2023. Hyvinvointialueet, Helsingin kaupunki ja HUS-yhtymä hyvinvointialueyhtiön valmistelun ohjausryhmässä ja sen työvaliokunnassa ovat valmistelleet Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n osakassopimuksen.

Aluehallitus ehdottaa aluevaltuustolle, että aluevaltuusto päättää merkitä Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n osakeannissa 10 kpl yhtiön osakkeita hintaan 2000 euroa/osake, hyväksyy esityslistan liitteenä olevan yhtiön osakassopimuksen ja valtuuttaa hyvinvointialuejohtajan allekirjoittamaan osakassopimuksen ja osakkeiden merkintäsitoumuksen sekä hyväksymään osakassopimukseen tarvittaessa tehtävät korjaukset.

Seuraa kokousta

Aluevaltuuston kokoukset ovat julkisia. Kokousta voi seurata suorana hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Takaisin ylös