Siirry sisältöön

Kokouksen asioina ovat muun muassa lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivitys ja voimassaolon jatko vuodelle 2025 sekä vuoden 2023 talousarvioon sisältyvän rahoituslaskelman muutos. Lisäksi kokouksessa käsitellään valtuustoaloitteiden vastauksia ja eroilmoituksia aluevaltuutetun tehtävästä ja hyvinvointialueen luottamustoimesta.

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivitys ja voimassaolon jatko vuodelle 2025

Maakunnallinen lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma vuosille 2020–2024 on laadittu Kymsoten aloittaessa toimintansa vuonna 2019 yhteistyössä kuntien, järjestöjen, seurakunnan, poliisin sekä Kymsoten lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kanssa. Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman voimassaolo päättyy vuonna 2024. Kymenlaakson alueellinen hyvinvointisuunnitelma on laadittu 2020–2025, joten lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman voimassaoloa on tarpeen jatkaa vuoden 2025 loppuun asti.

Aluevaltuustolle ehdotetaan, että aluevaltuusto hyväksyy lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivityksen ja että lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman voimassaoloa jatketaan vuoden 2025 loppuun asti.

Seuraa kokousta

Aluevaltuuston kokoukset ovat julkisia. Kokousta voi seurata suorana hyvinvointialueen YouTube-kanavalta ja kokouksen tallenne on heti katsottavissa.

Takaisin ylös