Siirry sisältöön

Karhulan hammashoitolan remontista johtuen osa vastaanotoista ja työntekijöistä siirtyy määräajaksi suun terveydenhuollon muihin toimipisteisiin. Remonttia tehdään, koska Kotkansaaren hammashoitola siirtyy 1.5.2024 alkaen Karhulan hammashoitolan rinnalle. Karhulassa palvellaan asiakkaita myös remontin aikana.

Potilaisiin, joiden varattuihin aikoihin muutos vaikuttaa, ollaan yhteydessä kirjeitse tai puhelimitse. Varattuja aikoja siirretään aluksi aikavälillä 11.12.2023 – 31.3.2024, remontin edetessä voidaan joutua siirtämään myös muita aikoja.

Kotkansaaren hammashoitola osaksi Karhulan hammashoitolaa

Kotkansaaren ja Karhulan hammashoitoloiden yhdistymisestä on tehty päätös vuonna 2022. Yhdistyminen tapahtuu 1.5.2024 alkaen.

Hoitoloiden yhdistymisen myötä Karhulan hammashoitolan ilmanvaihtoa remontoidaan, mikä parantaa myös sisäilman laatua.

– Kahden hammashoitolan yhdistymisessä on monia etuja, esimerkiksi oikomishoitoja saadaan näin järjestettyä paremmin. Kotkansaaren hammashoitola on ollut nykyisissä tiloissaan ainoa hyvinvointialueen toimija, ja hoitoloiden yhdistyessä tulee säästöä muun muassa logistiikkakustannuksissa kuten välinehuollossa. Samalla henkilöstöresurssit saadaan riittämään paremmin ja niitä päästään kohdentamaan tarkemmin, kertoo ylihammaslääkäri Mikko Uusikylä

Takaisin ylös