Siirry sisältöön

Karhulan hammashoitolan syksyllä 2023 alkanut sisätilojen remontti valmistuu toukokuun alussa. Remontin valmistumisen myötä Kotkansaaren hammashoitola suljetaan ja sen henkilöstö sekä vastaanotot siirretään kokonaisuudessaan Karhulan hammashoitolaan. Viimeiset potilaat otetaan vastaan Kotkansaaren hammashoitolassa 26.4.2024.

Remontin yhteydessä Karhulan hammashoitolassa uusittiin muun muassa ilmanvaihtoa ja sisäpintoja. Tiloihin tuotiin myös uusia kalusteita ja hoitolaitteita. Suun terveydenhuollon tulosaluejohtaja Teija Raivisto kertoo, että lähtökohtana oli kunnostaa Karhulaan hoitotilat, joissa asiakkaiden on mahdollisimman helppo ja hyvä asioida. Muutos parantaa myös henkilöstön saatavuutta.

– Jatkossa meillä on saman katon alla enemmän ammattilaisia eli sijaistaminen tulee olemaan helpompaa. Karhulan hoitolan kunnostuksen myötä kaikki eteläisen Kymenlaakson perusterveydenhuollon erikoishammaslääkärit tulevat työskentelemään samassa pisteessä, mikä madaltaa myös konsultoinnin kynnystä ammattilaisten kesken, Raivisto sanoo.

– Muutoksella saadaan lisäksi karsittua päällekkäistä työtä esimerkiksi välinehuollon ja tarveainetilausten suhteen, minkä johdosta aikaa jää enemmän potilastyölle.

Jo varattuihin suun terveydenhuollon aikoihin ei tule lähtökohtaisesti muutoksia, vaan oikea hoitopaikka on annettu ajanvarauksen yhteydessä. Mikäli varattuihin aikoihin tulee muutoksia, ollaan ajan varanneeseen henkilöön erikseen yhteydessä puhelimitse. Kotkansaaren hammashoitolassa aikaisemmin asioineita henkilöitä pyydetään huomioimaan, että mahdolliset jatkokäynnit tehdään Karhulan hammashoitolassa, vaikka hoito olisi aloitettu Kotkansaarella.

Karhulan hammashoitola sijaitsee osoitteessa Toivelinnankatu 2, 48600 Kotka.

Takaisin ylös