Siirry sisältöön

Asukaslehti pöydällä, jossa on myös kukkia.

Kymenlaakson hyvinvointialueen ensimmäinen asukaslehti ilmestyy tänään 29.3.2023.  Lehti jaetaan kymenlaaksolaisille talouksille kaupunkilehtien Pohjois-Kymenlaakso ja Ankkuri välissä.

Kymenlaakson hyvinvointialueen omalla lehdellä halutaan kokeilla uusia keinoja tavoittaa erityisesti niitä henkilöitä, jotka eivät syystä tai toisesta käytä digitaalista viestintää.

Asukaslehdessä kerrotaan hyvinvointialueen ajankohtaisista uutisista sekä annetaan tietoa myös monipuolisista vakiintuneista palveluistamme ja siitä, kuinka palveluihin hakeudutaan. Ensimmäisen lehden takasivulla on kooste tärkeistä yhteystiedoistamme. Yhteystiedot kannattaa ottaa talteen, etenkin jos ei käytä digitaalisia laitteita.

Kymenlaakson hyvinvointialueen asukaslehti on uusi ja ensimmäinen lehti kulkee vielä ilman nimeä. Lisäksi lehden ulkoasu ja sisällöt tulevat kehittymään vuoden aikana. Vuonna 2023 julkaistaan neljä asukaslehteä.

Lehdestä toivotaan lukijapalautetta, sillä hyvinvointialueen lehteä tehdään kymenlaaksolaisia varten. Palautetta lehdestä voi lähettää viestinnän sähköpostiin viestinta@kymenhva.fi.

Mikäli uutta asukaslehteä ei saa jakelun yhteydessä, lehtiä on saatavilla kaupunkilehtien telinejakeluissa muun muassa kauppakeskuksissa, päivittäistavarakaupoissa ja liikenneasemilla eri puolilla Kymenlaaksoa.

Pöydällä asukaslehti ja kissa aivan kuin lukemassa lehteä.
Mukavia lukuhetkiä Kymenlaakson hyvinvointialueen ensimmäisen asukaslehden parissa!
Takaisin ylös