Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen omalla lehdellä halutaan kokeilla uusia keinoja tavoittaa erityisesti niitä henkilöitä, jotka eivät syystä tai toisesta käytä digitaalista viestintää.

Asukaslehdessä kerrotaan hyvinvointialueen ajankohtaisista uutisista sekä annetaan tietoa myös monipuolisista vakiintuneista palveluistamme ja siitä, kuinka palveluihin hakeudutaan. Kesän numerossa kerromme muun muassa perhehoitajan tarinan ja terveydenhuollon kuntoutuksen palveluista.

Lehdestä toivotaan lukijapalautetta, sillä hyvinvointialueen lehteä tehdään kymenlaaksolaisia varten. Palautetta lehdestä voi lähettää viestinnän sähköpostiin viestinta@kymenhva.fi.

Voit lähettää palautteesi myös perinteisenä kirjeenä postitse osoitteeseen Kymenlaakson hyvinvointialue / Viestintäpalvelut, Keskuskatu 19, 48100 Kotka. Voit myös toimittaa kirjeen itse kirjaamoon käyntiosoitteeseen Keskuskatu 19, 48100 Kotka. Kirjaamo on avoinna arkisin kello 9–15.

Mikäli uutta asukaslehteä ei saa jakelun yhteydessä, lehtiä on saatavilla kaupunkilehtien telinejakeluissa muun muassa kauppakeskuksissa, päivittäistavarakaupoissa ja liikenneasemilla eri puolilla Kymenlaaksoa. Lehti jaetaan seuraaviin paikkoihin:

Etelä-Kymenlaakso:

Pohjois-Kymenlaakso:

Telinejakelun lisäksi asukaslehtiä jaetaan Ratamokeskukseen sekä Miehikkälän ja Virolahden asiakaspalvelupisteisiin osoitteisiin Keskustie 4 A, Miehikkälä ja Virojoentie 7, Virojoki. Lehti ei välttämättä ehdi heti ilmestymispäivänään kaikille jakopisteille, vaan se on myöhemmin saatavilla tämän tai ensi viikon aikana.

Takaisin ylös