Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen omalla lehdellä halutaan kokeilla uusia keinoja tavoittaa erityisesti niitä henkilöitä, jotka eivät syystä tai toisesta käytä digitaalista viestintää.

Syksyn numerossa kerromme muun muassa sopimuspalokuntien merkityksestä, oman hyvinvoinnin edistämisestä, palautteen tärkeydestä ja digitaalisista hoitopoluista.

Mikäli uutta asukaslehteä ei saa jakelun yhteydessä, lehtiä on saatavilla kaupunkilehtien telinejakeluissa muun muassa kauppakeskuksissa, päivittäistavarakaupoissa ja liikenneasemilla eri puolilla Kymenlaaksoa.

Asukaslehti jaetaan seuraaviin paikkoihin:

Etelä-Kymenlaakso:

ABC Amiraali

Citymarket

K-Market Karhula

K-Supermarket Hyvätuuli

K-Supermarket Kanuuna

Kymenlaaksonkatu 10

Prisma

Pohjois-Kymenlaakso:

ABC Anjalankoski

ABC Koria

ABC Tuohikotti

ABC Utti

ABC Valkeala

K-Supermarket Koskituuli

K-Supermarket Myllytori Myllykoski

Kauppakeskus Hansa

Kauppakeskus Veturi

S-Market Elimäki

S-Market Inkeroinen

S-Market Jaala

S-Market Tornionmäki

Telinejakelun lisäksi asukaslehtiä jaetaan Ratamokeskukseen sekä Miehikkälän ja Virolahden asiakaspalvelupisteisiin osoitteisiin Keskustie 4 A, Miehikkälä ja Virojoentie 7, Virojoki. Lehti ei välttämättä ehdi heti ilmestymispäivänään kaikille jakopisteille, vaan se on myöhemmin saatavilla tämän tai ensi viikon aikana.

Lue asukaslehtemme juttuja myös verkossa ja anna palautetta

Asukaslehtemme juttuja voi lukea myös hyvinvointialueen verkkosivuilta. Sivulla ohjeistetaan myös palautteen annossa.

Anna palautetta lehdestä ja osallistu arvontaan

Palaute asukaslehdestä on meille tärkeää, että voimme kehittää lehteä ja koko viestintäämme. Voit antaa palautteesi sähköisesti tai perinteisenä kirjeenä.

Jätä palautteen mukana myös yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan. Palautteen 25.10.2023 mennessä jättäneiden kesken arvotaan elokuvalippuja.

Takaisin ylös