Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen rokotuspisteiden aukioloaikoja supistetaan, koska korona- ja influenssarokotusten kysyntä on vähentynyt.
1.3.2023 alkaen Kouvolan Hansan rokotuspiste on avoinna maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Kotkassa Karhulan rokotuspiste palvelee tiistaisin ja keskiviikkoisin. Kymenlaaksolaiset voivat valita haluamansa rokotuspaikan kotikunnasta riippumatta. Poikkeuksena on Pyhtään rokotuspiste, joka palvelee vain pyhtääläisiä tai Pyhtään terveysaseman valinneita.

Rokotuksiin voi tulla ajanvarauksella tai ilman. 1.3.2023 alkaen Kouvolan Hansan rokotuspiste on avoinna maanantaina kello 8 -16, torstaina kello 8 – 16 ja perjantaina kello 8 – 14. Karhulan rokotuspiste palvelee tiistaina kello 8 – 16 ja keskiviikkona kello 8 – 16. Rokottaminen lopetetaan maanantaista torstaihin kello 15.45 ja perjantaina kello 13.45, sillä rokotuksen jälkeen on 15 minuutin seuranta-aika.

Rokotuspisteiden aukioloaikoja ollaan valmiita laajentamaan uudelleen, mikäli suositukset muuttuvat tai jos rokotusten kysyntä muusta syystä kasvaa.

Takaisin ylös